No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

antalyahijab hashtag, instagram hashtagantalyahijab, #antalyahijab tag photos

antalyahijab
antalyahijab
antalyahijab Dalam semak pun saya rela tempuhi apatah lagi bila awak dengan saya sama-sama kita tempuhi ke hari bahagia kita 😝😝 cia cia cia hahaha .
.
🧕🏻 Bawal on point #antalyahijab from @bawalhouseofficial .
👚 Baju cantik from @by_eykasyafika
Likes: 1568
Posted at: 2019-07-18 15:02:33
Dalam semak pun saya rela tempuhi apatah lagi bila awak dengan saya sama-sama kita tempuhi ke hari bahagia kita 😝😝 cia cia cia hahaha . . 🧕🏻 Bawal on point #antalyahijab from @bawalhouseofficial . 👚 Baju cantik from @by_eykasyafika
antalyahijab Learn passion , you learn to dream 💕 .
.
Wearing #antalyahijab by @bawalhouseofficial 😊🔥 .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia #serawak #sabah #brunei #singapore
Likes: 57
Posted at: 2019-07-21 08:01:40
antalyahijab My two simple ways wearing #antalyahijab for daily wear 🧕🏻❤️ Agak-agak kalau pakai macam ni mak awak suka tak??? 🙈 hehehe.
.
🧕🏻 Bawal on point from @bawalhouseofficial
Likes: 430
Posted at: 2019-07-13 03:04:45
My two simple ways wearing #antalyahijab for daily wear 🧕🏻❤️ Agak-agak kalau pakai macam ni mak awak suka tak??? 🙈 hehehe. . 🧕🏻 Bawal on point from @bawalhouseofficial
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 369
Posted at: 2019-07-16 11:52:47
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 42
Posted at: 2019-07-16 11:53:21
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Happy weekend everyone ! Haaaa kita ada share satu trick tutorial menggunakan our new collection raya #antalyahijab untuk nampak kemas dan cantik ! Kalau korang perasan awning tudung tu letups gila ! Tengok sampai habis nanti order okeyh 🤪😘 . Material yg kita gunakan untuk kali ini adalah turkish voile ! Sejuk gila kain ni tak panas and ringan sgt sgt ☝️🔥
Cuba teka #antalyahijab kita ada brape colour ? Hehe 💕
.
#antalyahijab #bawalhouseraya2019 #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #bawalhouse
Likes: 477
Posted at: 2019-05-03 07:04:50
Happy weekend everyone ! Haaaa kita ada share satu trick tutorial menggunakan our new collection raya #antalyahijab untuk nampak kemas dan cantik ! Kalau korang perasan awning tudung tu letups gila ! Tengok sampai habis nanti order okeyh 🤪😘 . Material yg kita gunakan untuk kali ini adalah turkish voile ! Sejuk gila kain ni tak panas and ringan sgt sgt ☝️🔥 Cuba teka #antalyahijab kita ada brape colour ? Hehe 💕 . #antalyahijab #bawalhouseraya2019 #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #bawalhouse
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 63
Posted at: 2019-07-16 11:51:53
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Sumpah senang sgt sbb x guna brooch pun ! Hanya guna 1 pin sahaja . Senang dan cepat siap . Tapi tetap onz 😍 tengok sampai habis taw . Yang dh grab #antalyahijab tu amacam ? Onz tak onz awning tudung tuuu hehe 🤫🔥 .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 36
Posted at: 2019-07-17 09:22:07
Sumpah senang sgt sbb x guna brooch pun ! Hanya guna 1 pin sahaja . Senang dan cepat siap . Tapi tetap onz 😍 tengok sampai habis taw . Yang dh grab #antalyahijab tu amacam ? Onz tak onz awning tudung tuuu hehe 🤫🔥 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Trick for simple and classic look 🧕🏻❤️ by wearing #antalyahijab which is our new collection , so get ready to be in your wardrobe ladies. Cuba korang teka ada berapa colour for this collection?? Kalau betul sarah nak bagi hadiah haa teka cepat 😘😘
Likes: 838
Posted at: 2019-05-02 16:11:05
Trick for simple and classic look 🧕🏻❤️ by wearing #antalyahijab which is our new collection , so get ready to be in your wardrobe ladies. Cuba korang teka ada berapa colour for this collection?? Kalau betul sarah nak bagi hadiah haa teka cepat 😘😘
antalyahijab Learn passion , you learn to dream 💕 .
.
Wearing #antalyahijab by @bawalhouseofficial 😊🔥 .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia #serawak #sabah #brunei #singapore
Likes: 10
Posted at: 2019-07-21 08:45:29
antalyahijab Learn passion , you learn to dream 💕 .
.
Wearing #antalyahijab by @bawalhouseofficial 😊🔥 .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia #serawak #sabah #brunei #singapore
Likes: 57
Posted at: 2019-07-21 08:01:40
antalyahijab Dalam semak pun saya rela tempuhi apatah lagi bila awak dengan saya sama-sama kita tempuhi ke hari bahagia kita 😝😝 cia cia cia hahaha .
.
🧕🏻 Bawal on point #antalyahijab from @bawalhouseofficial .
👚 Baju cantik from @by_eykasyafika
Likes: 1568
Posted at: 2019-07-18 15:02:33
Dalam semak pun saya rela tempuhi apatah lagi bila awak dengan saya sama-sama kita tempuhi ke hari bahagia kita 😝😝 cia cia cia hahaha . . 🧕🏻 Bawal on point #antalyahijab from @bawalhouseofficial . 👚 Baju cantik from @by_eykasyafika
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 2
Posted at: 2019-07-18 07:57:15
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 2
Posted at: 2019-07-18 07:56:48
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 7
Posted at: 2019-07-18 07:56:17
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 6
Posted at: 2019-07-17 10:48:54
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 4
Posted at: 2019-07-17 10:48:29
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 2
Posted at: 2019-07-17 10:47:53
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 5
Posted at: 2019-07-17 10:45:11
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 3
Posted at: 2019-07-17 10:44:24
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 1
Posted at: 2019-07-17 10:43:43
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 4
Posted at: 2019-07-17 10:06:05
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 2
Posted at: 2019-07-17 10:05:42
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 7
Posted at: 2019-07-17 10:05:14
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Sumpah senang sgt sbb x guna brooch pun ! Hanya guna 1 pin sahaja . Senang dan cepat siap . Tapi tetap onz 😍 tengok sampai habis taw . Yang dh grab #antalyahijab tu amacam ? Onz tak onz awning tudung tuuu hehe 🤫🔥 .
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 36
Posted at: 2019-07-17 09:22:07
Sumpah senang sgt sbb x guna brooch pun ! Hanya guna 1 pin sahaja . Senang dan cepat siap . Tapi tetap onz 😍 tengok sampai habis taw . Yang dh grab #antalyahijab tu amacam ? Onz tak onz awning tudung tuuu hehe 🤫🔥 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 42
Posted at: 2019-07-16 11:53:21
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 369
Posted at: 2019-07-16 11:52:47
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 19
Posted at: 2019-07-16 11:52:17
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 63
Posted at: 2019-07-16 11:51:53
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
Likes: 33
Posted at: 2019-07-16 11:51:05
Menu for today is our lovely piece #antalyahijab , its baroque design nampak simple dan cantik bila digayakan . Lagi lagi nampak ala turkish look as we are using turkish voile . This material anti panas dan anti bengang telinga sbb terlampau ringan dan selesa 💯 and as you guys can see awning tudung tu tersangatlah senang bentuk ! Make my life easier 🤗😍 . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia
antalyahijab Top selling colour of all time. 😍
Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 .
Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 3
Posted at: 2019-07-16 09:33:46
Top selling colour of all time. 😍 Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 . Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Top selling colour of all time. 😍
Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 .
Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 15
Posted at: 2019-07-16 09:32:09
Top selling colour of all time. 😍 Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 . Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Top selling colour of all time. 😍
Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 .
Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 5
Posted at: 2019-07-16 09:30:59
Top selling colour of all time. 😍 Percaya lah ain cakap ramai sangat wanita diluar sana jatuh hati dengan warna nude ni tau. Sekarang kan tengah trend warna nude tak kisah lah warna tudung, baju, make up atau ape pon. 😜 . Yg lelaki nak menawan hati yg tersayang sesuai lah grab yg ni. Mesti akan terus happy. 😁 Sebab apa tau, material Antalya Hijab adalah yg terbaik so far. Made from high quality turkish voile. Korang kna cuba dlu tau baru tahu macam mana 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Something different than usual 😍
.
You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕
.
Guess what we will be having soon? 😜 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 6
Posted at: 2019-07-16 07:32:38
Something different than usual 😍 . You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕 . Guess what we will be having soon? 😜 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Something different than usual 😍
.
You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕
.
Guess what we will be having soon? 😜 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 2
Posted at: 2019-07-16 07:32:19
Something different than usual 😍 . You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕 . Guess what we will be having soon? 😜 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Something different than usual 😍
.
You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕
.
Guess what we will be having soon? 😜 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 2
Posted at: 2019-07-16 07:30:41
Something different than usual 😍 . You wont even expect it but i am sure it will be your favourite 💕 . Guess what we will be having soon? 😜 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab #Repost @antalya.tgr (@get_repost)
・・・
GIVEAWAY TIME!!
.
. 
Akan ada 3 pemenang dengan komentar terbaik menurut owner @Antalya.tgr dipilih secara acak, dengan hadiah:
.
❤ Pemenang 1 : 1 Alula Dress
❤ Pemenang 2 : 1 Kirei Khimar
❤ Pemenang 3 : 1 Zahra Khimar
.
. 
Read Caption dengan teratur ya shalihat, karna... Bagi yang tidak sesuai ketentuan dianggap batal mengikuti GiveAway
.
.
Syarat dan ketentuan:

1. Wajib Follow @ANTALYA.TGR
2. Like postingan ini
3. Berikan komentar jawaban
Likes: 3
Posted at: 2019-07-14 06:42:49
#Repost @antalya.tgr (@get_repost) ・・・ GIVEAWAY TIME!! . . Akan ada 3 pemenang dengan komentar terbaik menurut owner @Antalya.tgr dipilih secara acak, dengan hadiah: . ❤ Pemenang 1 : 1 Alula Dress ❤ Pemenang 2 : 1 Kirei Khimar ❤ Pemenang 3 : 1 Zahra Khimar . . Read Caption dengan teratur ya shalihat, karna... Bagi yang tidak sesuai ketentuan dianggap batal mengikuti GiveAway . . Syarat dan ketentuan: 1. Wajib Follow @ANTALYA.TGR 2. Like postingan ini 3. Berikan komentar jawaban "menurut kamu sahabat se-Surga itu seperti apa?" 4. Jangan lupa tag 5 sahabat kamu di komentar 5. Beri hastag #GAJuliAntalyatgr 6. Komen hanya 1x, jika lebih langsung diskualifikasi 7. Jangan privat akun . . Pengumuman pemenang 7 Agustus 2019 . YUK RAMAIKAN😍 Jangan lupa berdo'a, Semoga kali ini kamu beruntung✊😇 . . #GIVEAWAY #GIVEAWAYAlert #GiveAwayIndo #InstaGA #instaGiveaway #HijabInstan #PhasminaInstan #HijabWolfis #WolfisMotif #HijabCantik #GamisSet #GamisPremium #GamisWolfis #Wolfis #Ballotelly #Crepe #HijabIndo #InstaHijab #AntalyaHijab
antalyahijab GIVEAWAY TIME!!
.
. 
Akan ada 3 pemenang dengan komentar terbaik menurut owner @Antalya.tgr dipilih secara acak, dengan hadiah:
.
❤ Pemenang 1 : 1 Alula Dress
❤ Pemenang 2 : 1 Kirei Khimar
❤ Pemenang 3 : 1 Zahra Khimar
.
. 
Read Caption dengan teratur ya shalihat, karna... Bagi yang tidak sesuai ketentuan dianggap batal mengikuti GiveAway
.
.
Syarat dan ketentuan:

1. Wajib Follow @ANTALYA.TGR
2. Like postingan ini
3. Berikan komentar jawaban
Likes: 269
Posted at: 2019-07-14 03:46:36
GIVEAWAY TIME!! . . Akan ada 3 pemenang dengan komentar terbaik menurut owner @Antalya.tgr dipilih secara acak, dengan hadiah: . ❤ Pemenang 1 : 1 Alula Dress ❤ Pemenang 2 : 1 Kirei Khimar ❤ Pemenang 3 : 1 Zahra Khimar . . Read Caption dengan teratur ya shalihat, karna... Bagi yang tidak sesuai ketentuan dianggap batal mengikuti GiveAway . . Syarat dan ketentuan: 1. Wajib Follow @ANTALYA.TGR 2. Like postingan ini 3. Berikan komentar jawaban "menurut kamu sahabat se-Surga itu seperti apa?" 4. Jangan lupa tag 5 sahabat kamu di komentar 5. Beri hastag #GAJuliAntalyatgr 6. Komen hanya 1x, jika lebih langsung diskualifikasi 7. Jangan privat akun . . Pengumuman pemenang 7 Agustus 2019 . YUK RAMAIKAN😍 Jangan lupa berdo'a, Semoga kali ini kamu beruntung✊😇 . . #GIVEAWAY #GIVEAWAYAlert #GiveAwayIndo #InstaGA #instaGiveaway #HijabInstan #PhasminaInstan #HijabWolfis #WolfisMotif #HijabCantik #GamisSet #GamisPremium #GamisWolfis #Wolfis #Ballotelly #Crepe #HijabIndo #InstaHijab #AntalyaHijab
antalyahijab My two simple ways wearing #antalyahijab for daily wear 🧕🏻❤️ Agak-agak kalau pakai macam ni mak awak suka tak??? 🙈 hehehe.
.
🧕🏻 Bawal on point from @bawalhouseofficial
Likes: 430
Posted at: 2019-07-13 03:04:45
My two simple ways wearing #antalyahijab for daily wear 🧕🏻❤️ Agak-agak kalau pakai macam ni mak awak suka tak??? 🙈 hehehe. . 🧕🏻 Bawal on point from @bawalhouseofficial
antalyahijab The best among the best printed ever! Hehe😘😍 suka sangat colour pastel macam ni sbb senang nk match dgn semua jenis baju kan? Lg lg warna macam ni org perempuan hampir 99% akan terpikat! Setuju setuju? 😜🥰. #camillahijab .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
Likes: 20
Posted at: 2019-07-11 11:58:17
The best among the best printed ever! Hehe😘😍 suka sangat colour pastel macam ni sbb senang nk match dgn semua jenis baju kan? Lg lg warna macam ni org perempuan hampir 99% akan terpikat! Setuju setuju? 😜🥰. #camillahijab . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil
antalyahijab Bismillah
.
SALMA DRESS WARNA BARU
Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi SALMA DRESS.
Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi.
Elegant namun manis dan tetap syar'i
Cocok digambarkan untuk design salma ini.
#salmadressbyaden
Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart SALMA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
.
🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB)
2. Kantong dalam di bagian kanan
3. Rersleting dada
4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan)
.
Harga SALMA DRESS
Rp. 265.000,-
Only Dress 
#gamispremium 
#gamisberkualitas 
#salmadress 
#adenhijab 
#gamistoyobo 
#gamisberkualitas
#ootdgamis
#muslimahstyle 
#hijrah 
#michanpusat 
#antalyahijab 
#shopeeid
Likes: 12
Posted at: 2019-07-11 07:03:39
Bismillah . SALMA DRESS WARNA BARU Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu. . 🌹Spesifikasi SALMA DRESS. Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi. Elegant namun manis dan tetap syar'i Cocok digambarkan untuk design salma ini. #salmadressbyaden Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun. . 🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL. Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini. Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah... . 🌹Size chart SALMA DRESS *tersedia dalam 4 size S, M, L, XL . 🌹DETAIL PRODUK 1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB) 2. Kantong dalam di bagian kanan 3. Rersleting dada 4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan) . Harga SALMA DRESS Rp. 265.000,- Only Dress #gamispremium #gamisberkualitas #salmadress #adenhijab #gamistoyobo #gamisberkualitas #ootdgamis #muslimahstyle #hijrah #michanpusat #antalyahijab #shopeeid
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 1
Posted at: 2019-07-11 01:03:23
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 1
Posted at: 2019-07-11 01:03:10
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 3
Posted at: 2019-07-11 01:02:54
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 3
Posted at: 2019-07-11 01:02:40
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 3
Posted at: 2019-07-11 01:02:22
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue
❤️ Forest Green
❤ Maroon
❤️ Milo
❤️ Black
💜 CANDY Pink (New)
💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . .
.
❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
Material : Ceruty Babydoll 
Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem
- Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang
- Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget.
.
.
💠Detail size
(Hanya tersedia 1 size) 
Panjang depan 62 cm
Panjang belakang 115 cm
.
.
💜 KIREI KHIMAR
- Menggunakan material : Ceruty Babydoll
- Hijab 2 layer (Non Pad)
- Terdapat variasi tali dan belahan tengah
- Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍
- Terdapat 2 pilihan size
M : PD 75cm / PB 105cm
L : PD 85cm / PB 115cm .
.
.
.
💠 Harga
.
. Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶)
.
Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶)
.
Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶)
.
.
Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭
.
. 💠 Mau Order?
💌WA : 085729020090
💌 Atau klik LINK di BIO
.
#zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
Likes: 3
Posted at: 2019-07-11 01:02:03
ALULA DRESS X ZAHRA KHIMAR X KIREI KHIMAR💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas, siap di pakai menemani aktifitas dan keseharian Ukhty nih. Jadi pastikan koleksi ini masuk lemari ukh 😘 . . . ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR Material : Ceruty Babydoll Karakter kainnya bertektur dan lembut, jatuh elegan, ga mudah kusut, Adem - Khimar 2 layer, layer-layernya cantik dan tidak menerawang - Pad antem khas Antalya, tipis, tegap sempurna di dahi. Anti letoy dan rapi banget. . . 💠Detail size (Hanya tersedia 1 size) Panjang depan 62 cm Panjang belakang 115 cm . . 💜 KIREI KHIMAR - Menggunakan material : Ceruty Babydoll - Hijab 2 layer (Non Pad) - Terdapat variasi tali dan belahan tengah - Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 - Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm . . . . 💠 Harga . . Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) . Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) . Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) . . Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa 😭 . . 💠 Mau Order? 💌WA : 085729020090 💌 Atau klik LINK di BIO . #zahrakhimar #kireikhimar #aluladress #cachahijab #antalyahijab #dress #khimar #gamis #jilbab #kerudung #syari #muslimah #ootd
antalyahijab Bismillah
.
SALMA DRESS WARNA BARU
Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi SALMA DRESS.
Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi.
Elegant namun manis dan tetap syar'i
Cocok digambarkan untuk design salma ini.
#salmadressbyaden
Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart SALMA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
.
🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB)
2. Kantong dalam di bagian kanan
3. Rersleting dada
4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan)
.
Harga SALMA DRESS
Rp. 265.000,-
Only Dress 
#gamispremium 
#gamisberkualitas 
#salmadress 
#adenhijab 
#gamistoyobo 
#gamisberkualitas
#ootdgamis
#muslimahstyle 
#hijrah 
#michanpusat 
#antalyahijab 
#shopeeid
Likes: 10
Posted at: 2019-07-11 00:10:24
Bismillah . SALMA DRESS WARNA BARU Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu. . 🌹Spesifikasi SALMA DRESS. Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi. Elegant namun manis dan tetap syar'i Cocok digambarkan untuk design salma ini. #salmadressbyaden Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun. . 🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL. Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini. Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah... . 🌹Size chart SALMA DRESS *tersedia dalam 4 size S, M, L, XL . 🌹DETAIL PRODUK 1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB) 2. Kantong dalam di bagian kanan 3. Rersleting dada 4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan) . Harga SALMA DRESS Rp. 265.000,- Only Dress #gamispremium #gamisberkualitas #salmadress #adenhijab #gamistoyobo #gamisberkualitas #ootdgamis #muslimahstyle #hijrah #michanpusat #antalyahijab #shopeeid
antalyahijab Bismillah
.
SALMA DRESS WARNA BARU
Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi SALMA DRESS.
Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi.
Elegant namun manis dan tetap syar'i
Cocok digambarkan untuk design salma ini.
#salmadressbyaden
Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart SALMA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
.
🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB)
2. Kantong dalam di bagian kanan
3. Rersleting dada
4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan)
.
Harga SALMA DRESS
Rp. 265.000,-
Only Dress 
#gamispremium 
#gamisberkualitas 
#salmadress 
#adenhijab 
#gamistoyobo 
#gamisberkualitas
#ootdgamis
#muslimahstyle 
#hijrah 
#michanpusat 
#antalyahijab 
#shopeeid
Likes: 13
Posted at: 2019-07-10 14:53:10
Bismillah . SALMA DRESS WARNA BARU Best seller hadir kembali, siap menemani hari-harimu. . 🌹Spesifikasi SALMA DRESS. Design dress yang sangat manis dan sederhana cocok dikenakan untuk santai maupun resmi. Elegant namun manis dan tetap syar'i Cocok digambarkan untuk design salma ini. #salmadressbyaden Hadir dengan 13 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun. . 🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL. Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini. Adem, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah... . 🌹Size chart SALMA DRESS *tersedia dalam 4 size S, M, L, XL . 🌹DETAIL PRODUK 1. Menggunakan kancing  2 di bagian manset (Kancing original ADEN HIJAB) 2. Kantong dalam di bagian kanan 3. Rersleting dada 4. Tali serut dibagian perut, melingkar sampai belakang, (bisa dikecilkan atau dilonggarkan) . Harga SALMA DRESS Rp. 265.000,- Only Dress #gamispremium #gamisberkualitas #salmadress #adenhijab #gamistoyobo #gamisberkualitas #ootdgamis #muslimahstyle #hijrah #michanpusat #antalyahijab #shopeeid
antalyahijab Best selling product Camilla Hijab 👍💕 .
Made with high quality material which is silk matte. Lightweight material will make you effortless beauty while donning it😍 .
Came with 3 limited colours. Hurry up grab yours now 😁. .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #camillahijab
Likes: 13
Posted at: 2019-07-10 11:51:00
Best selling product Camilla Hijab 👍💕 . Made with high quality material which is silk matte. Lightweight material will make you effortless beauty while donning it😍 . Came with 3 limited colours. Hurry up grab yours now 😁. . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #camillahijab
antalyahijab Thank you my dear customer.😘
.
Haaa sape urgent nak pakai tudung boleh order dgn ain tau. Ain buat postage daily and ada cod sekitar Kota Bharu dear. 😊 Yang penting service kita tip top. InsyaAllah 😍 .
Jangan malu-malu tau mesej ain. Ain tak marah kalau nak tanya pape pon 😁 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #backtobasicbawal #feedbackbawalhouse
Likes: 5
Posted at: 2019-07-10 09:57:30
Thank you my dear customer.😘 . Haaa sape urgent nak pakai tudung boleh order dgn ain tau. Ain buat postage daily and ada cod sekitar Kota Bharu dear. 😊 Yang penting service kita tip top. InsyaAllah 😍 . Jangan malu-malu tau mesej ain. Ain tak marah kalau nak tanya pape pon 😁 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #backtobasicbawal #feedbackbawalhouse
antalyahijab Yeay another happy  customer 😍
Rata-rata yang cuba sekali pasti terus jatuh hati 😘 .
Sebab tu sis cadangkan cuba dulu baru tahu betapa bestnya tudung bawal Back to Basic dr @bawalhouseofficial ni. .
Jom lah cuba skrg. Cepat2 dm sis ye. 😁 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #backtobasicbawal #feedbackbawalhouse
Likes: 8
Posted at: 2019-07-10 06:51:10
Yeay another happy customer 😍 Rata-rata yang cuba sekali pasti terus jatuh hati 😘 . Sebab tu sis cadangkan cuba dulu baru tahu betapa bestnya tudung bawal Back to Basic dr @bawalhouseofficial ni. . Jom lah cuba skrg. Cepat2 dm sis ye. 😁 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #backtobasicbawal #feedbackbawalhouse
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 3
Posted at: 2019-07-09 08:00:32
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 5
Posted at: 2019-07-09 07:58:04
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 5
Posted at: 2019-07-09 07:57:29
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 10
Posted at: 2019-07-09 07:57:05
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 8
Posted at: 2019-07-09 07:56:33
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 2
Posted at: 2019-07-09 07:56:08
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 7
Posted at: 2019-07-09 07:54:20
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 3
Posted at: 2019-07-09 07:53:39
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 4
Posted at: 2019-07-09 07:51:42
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 5
Posted at: 2019-07-08 13:19:54
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 4
Posted at: 2019-07-08 13:18:18
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Yeay.. The wait is now over girls 😍 .
Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. .
Grab yours now ladies. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 6
Posted at: 2019-07-08 13:15:35
Yeay.. The wait is now over girls 😍 . Louna Hijab is now available with new and vibrant colours. Material is made from a very high quality dull satin. Very lightweight material so that it can be style with various way. Make you effortless beauty. . Grab yours now ladies. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 .
Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru  utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 7
Posted at: 2019-07-08 08:55:45
Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 . Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 .
Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru  utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 6
Posted at: 2019-07-08 08:55:02
Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 . Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 .
Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru  utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
Likes: 3
Posted at: 2019-07-08 08:54:32
Get ready Louna Hijab Lovers. 😍 . Ni khas utk korang. Sajian warna2 baru utk Louna Hijab yg korang berebut raya hari tu. 💕 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab
antalyahijab ALULA DRESS 💕💕 .
.
Basic Dress ini simpel dan cantik.
Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍
ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 .
.
.
🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀
.
.
❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) 
Stock sangat terbatas ya ukh... ❣Matterial : Wollycrepe
Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem .
.
❣Tidak strech,  tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan .
.
❣Lebar rok +- 230cm. Tidak terlalu lebar,  jadi nyaman digunakan sehari hari .
.
❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing .
.
❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress .
.❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita
.
.
❣ 1 saku di bagian kanan .
.
⭐Aveliable 5 size. 
S : LD 92 dan P 132
M : LD 98 dan P 136
L : LD 104 dan P 138
XL : LD 110 dan P 140
XXL : LD 114 dan P 145
Lebar rok bawah 230cm

Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab .
.
💜 ZAHRA KHIMAR
allsize : PD 62cm, PB 115cm
💜 KIREI KHIMAR
M : PD 75cm, PB 105cm
L : PD 85cm, PB 115cm 💠 Harga Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) Stocknya limited ya ukh,  jangan sampe ketinggalan yaa.  Jangan baper please 😘

#aluladress 
#basicdress
#antalyahijab 
#dailydress
.
Likes: 11
Posted at: 2019-07-08 07:07:45
ALULA DRESS 💕💕 . . Basic Dress ini simpel dan cantik. Hadir dengan 7 pilihan warna bikin mata ga bisa berkedip 😍 ukhti pilih warna-warni Dress yang paling di suka mana nih? 😍 . . . 🎀 7 Pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip 🎀 . . ❤️ Navyblue ❤️ Forest Green ❤ Maroon ❤️ Milo ❤️ Black 💜 CANDY Pink (New) 💜 Irish (New) Stock sangat terbatas ya ukh... ❣Matterial : Wollycrepe Karakter serat kain bertekstur, tetapi halus dan sangat adem . . ❣Tidak strech, tetapi karakter bahan flowly dan tidak jiplak badan . . ❣Lebar rok +- 230cm. Tidak terlalu lebar, jadi nyaman digunakan sehari hari . . ❣Busui friendly, dan wudhu friendly. menggunakan kancing . . ❣Jalan-jalan, kuliah, belanja, udah paling cocok deh pakai ALULA Dress . .❣Ada tali di pinggang yang bisa di lepas-pasang. dan bisa menyesuaikan lingkar pinggang kita . . ❣ 1 saku di bagian kanan . . ⭐Aveliable 5 size. S : LD 92 dan P 132 M : LD 98 dan P 136 L : LD 104 dan P 138 XL : LD 110 dan P 140 XXL : LD 114 dan P 145 Lebar rok bawah 230cm Sangat serasi dipadukan dengan Khimar dari Antalya Hijab . . 💜 ZAHRA KHIMAR allsize : PD 62cm, PB 115cm 💜 KIREI KHIMAR M : PD 75cm, PB 105cm L : PD 85cm, PB 115cm 💠 Harga Alula Dress 215.000 (normal 2̶2̶5̶.̶0̶0̶0̶) Zahra Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) Kirei Khimar 99.000 (normal 1̶2̶9̶.̶0̶0̶0̶) Pesan 1 set? Lebih HEMAT, hanya 310.000 (normal 3̶4̶4̶.̶0̶0̶0̶) Stocknya limited ya ukh, jangan sampe ketinggalan yaa. Jangan baper please 😘 #aluladress #basicdress #antalyahijab #dailydress .
antalyahijab Customer repeat order lg 😍 .
Sukanya sis. Selalu yg dah cuba sekali tudung dr Bawalhouse mesti akan repeat order lg. Sis dgn suka hatinya layan koramg semua. Ade 100 soalan pun sis sudi jawab. Jom lah tanya-tanya 😁 .
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #feedbackbawalhouse
Likes: 2
Posted at: 2019-07-08 06:43:00
Customer repeat order lg 😍 . Sukanya sis. Selalu yg dah cuba sekali tudung dr Bawalhouse mesti akan repeat order lg. Sis dgn suka hatinya layan koramg semua. Ade 100 soalan pun sis sudi jawab. Jom lah tanya-tanya 😁 . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #feedbackbawalhouse
antalyahijab Repeat Customer 😍
.
Alhamdulillah. Mostly our beloved customer selalu repeat order bila dh cuba tudung dr Bawalhouse.
.
Bila cuba sekali terus jatuh cinta 💕 .
Jom cuba tudung Bawal House 😁
.
.
#bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab #backtobasicbawal
Likes: 6
Posted at: 2019-07-08 03:47:34
Repeat Customer 😍 . Alhamdulillah. Mostly our beloved customer selalu repeat order bila dh cuba tudung dr Bawalhouse. . Bila cuba sekali terus jatuh cinta 💕 . Jom cuba tudung Bawal House 😁 . . #bawalhouseofficial #kotabharu #kelantan #antalyahijab #bangi #kualalumpur #selangor #shahalam #sarawak #singapore #COD #sabah #brunei #penang #terengganu #bawalovers #bazarpaknil #lounahijab #backtobasicbawal
antalyahijab
Likes: 3
Posted at: 2019-07-08 02:05:47
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel
antalyahijab
Likes: 2
Posted at: 2019-07-08 02:05:27
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel
antalyahijab
Likes: 2
Posted at: 2019-07-08 02:05:15
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel
antalyahijab
Likes: 3
Posted at: 2019-07-08 02:04:53
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel
antalyahijab
Likes: 4
Posted at: 2019-07-08 02:04:43
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel
antalyahijab
Likes: 1
Posted at: 2019-07-08 02:03:54
"Teh, adain Zahra Khimar tapi non pet dong, aku ga pede kali pake hijab ber-pet"😍😍 . Naah ini salah satu inspirasi teh @yatisri.h saat buat design #KireiKhimarAntalya . Banyak banget temen temen yang request hijab nonpet. Finaly, setelah bikin design berkali-kali dan pilih-pilih bahan yang cocok, alhamdulillah bulan ini bisa launching. . Untuk koleksi kali ini, "Kirei Khimar" menggunakan bahan dan pilihan warna yang sama dengan Zahra Khimar 💕 . . 💜 Menggunakan material : Ceruty Babydoll 💜Hijab 2 layer (Non Pad) 💜Terdapat variasi tali dan belahan tengah 💜Bisa di kreasikan sesuai style kamu 😍 💜Terdapat 2 pilihan size M : PD 75cm / PB 105cm L : PD 85cm / PB 115cm Harga promo 99.000 . Pokoknya nyesel sih kalau gak kebagian😢 Super LIMITED alias gak banyak nih stock perwarnanya, jangan marah marah ke Antalya ya kalau kehabisan😭😭 . Langsung tentukan warna fav mu, Anyway inceran kalian Kirei Khimar atau Zahra Khimar warna apa nih? 😍👇🏻 . Langsung wa admin yaaa klik link di bio atau kirim format ke no 085729020090 . #antalyahijab #cachahijab #hijab #khimar #syari #cerutibabydoll #hijabsyari #khimarsyari #hijabmurah #khimarmurah #kerudungsyari #gamismurah #gamissyatri #khimarpastel #khimarbold #gamispastel #gamisbold #khimarresmi #gamisresmi #jilbabpastel

nagasakigram nagasaki_gram
nagasakigram
nagasaki_gram
Followers: 54
Following: 1

Copyrights © 2018 FreeClipArtsy. All Rights Reserved.