Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #kedaionlinemurah Instagram kedaionlinemurah hashtag, #kedaionlinemurah meaning kedaionlinemurah photos

kedaionlinemurah "kawan yang baik"
.
Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

"kawan yang baik" . Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah Aduh,diorang ni memang suka buat hal lah😂🔥..
Halalkan admin ambil video korang👍
.
Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

Aduh,diorang ni memang suka buat hal lah😂🔥.. Halalkan admin ambil video korang👍 . Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah Hello geng⏰🔥
.
Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥
.
Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥
.
Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕
.
Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️
.
#tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

Hello geng⏰🔥 . Anda berminat untuk dapatkan baju yang "VIRAL" dan "GEMPAK"???👕🔥Ataupun anda mahu buat design yang anda mahukan???🔥 . Kami @official_pakyolshop ada semua yang anda inginkan❤️🔥 . Harga murah boleh bincang mengikut design yang anda mahukan👕 . Whatsapp sahaja ataupun tekan link di bio untuk terus chat admin mengenai baju yang anda mahukan👌🏼❤️ . #tshirt #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirtstyle #tshirtstylemalaysia #upsi #tshirtonline #bajucouplehipster #bajucouplemalaysia#uitm #unikl #bajugewe #tshirtprinting #bajuprinting #printingbaju #nakfakta #nakbebel #naksentap #kedaionline #kedaionlinemurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah .
.
"BIBIR DAH TAK NAMPAK PUCAT LAGI LEMBAB SENTIASA "
.
Kebaikan Lipbalmtint:
💋Memberi kelembapan kepada bibir
💋Menyihatkan bibir
💋Mengembalikan warna asal kepada bibir
💋Membantu masalah bibir kering dan merekah
.
.
NOW OFFER SALE!!! .
LIMBALMTINT ...~RM20 ONLY!!! REPEAT! ✓RM20!!! ✓RM20!!!✓RM20!!!
.
#lipbalmlover #bibirsemulajadi #naturalbeauty #wanitacantik #makeupmurah #lipkitmurah #rawatbibir #cantiknatural #barangmurahmalaysia #muamalaysia #muamakeup #bibirkering #makeupartis #semulajadi #hadiahbirthday #hadiah #organikproduk #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #bibirsexy #bibirnatural #barangmurahmurah #makeupmurah #makeuptutorial #makeupkorea #makeupaddict #lipscrubmurah #lipbalmtinit#visitmyigshop

. . "BIBIR DAH TAK NAMPAK PUCAT LAGI LEMBAB SENTIASA " . Kebaikan Lipbalmtint: 💋Memberi kelembapan kepada bibir 💋Menyihatkan bibir 💋Mengembalikan warna asal kepada bibir 💋Membantu masalah bibir kering dan merekah . . NOW OFFER SALE!!! . LIMBALMTINT ...~RM20 ONLY!!! REPEAT! ✓RM20!!! ✓RM20!!!✓RM20!!! . #lipbalmlover #bibirsemulajadi #naturalbeauty #wanitacantik #makeupmurah #lipkitmurah #rawatbibir #cantiknatural #barangmurahmalaysia #muamalaysia #muamakeup #bibirkering #makeupartis #semulajadi #hadiahbirthday #hadiah #organikproduk #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #bibirsexy #bibirnatural #barangmurahmurah #makeupmurah #makeuptutorial #makeupkorea #makeupaddict #lipscrubmurah #lipbalmtinit#visitmyigshop

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah BIG WHY ini adalah STRONG REASON kenapa kita buat sesuatu benda itu untuk berjaya. .

Big why yang jelas mendorong kita ke tahap yang lebih luar biasa dan semangat kita akan lebih terbakar sehingga dapat merealisasikan segala matlamat kita dengan jayanya. .

Dalam Bab 1 Ebook Zero To Hero, Dato Aliff Syukri  ada cerita kisah  turning point dan big why nya dan ajar teknik kepada  anda  macam  mana nak  mencari  big why secara step by step mengikut pengalaman mahal beliau sendiri. .

Nak ilmu spesifik? Jom dapatkan E-Book Zero To Hero sekarang. .

Klik link di bio dan dm 
@zerotohero69 
@zerotohero69
.

P/s : Lekas 7 hari lagi jualan Ebook ini berlangsung. Rugi besar tak dapatkan now! .

BIG WHY ini adalah STRONG REASON kenapa kita buat sesuatu benda itu untuk berjaya. . Big why yang jelas mendorong kita ke tahap yang lebih luar biasa dan semangat kita akan lebih terbakar sehingga dapat merealisasikan segala matlamat kita dengan jayanya. . Dalam Bab 1 Ebook Zero To Hero, Dato Aliff Syukri ada cerita kisah turning point dan big why nya dan ajar teknik kepada anda macam mana nak mencari big why secara step by step mengikut pengalaman mahal beliau sendiri. . Nak ilmu spesifik? Jom dapatkan E-Book Zero To Hero sekarang. . Klik link di bio dan dm @zerotohero69 @zerotohero69 . P/s : Lekas 7 hari lagi jualan Ebook ini berlangsung. Rugi besar tak dapatkan now! .

1
8/23/2019
8
kedaionlinemurah JANGAN BUAT PINJAMAN DENGAN BANK SEBELUM ANDA TAHU ILMU INI!

Ramai yang bila baru nak berniaga saja mula nak pinjam dengan bank.

Dah dapat pinjaman, duit buat belanja dekat tempat yang tak sepatutnya.

Lepas tu dah tak boleh nak bayar pinjaman. Mana taknya, buat bisnes harap kedai cantik, pelanggan tak ada, duit pun tak masuk.

Aliff Syukri dah banyak kali berdepan dengan pinjaman ni.

Dengan ilmu yang dia ada, dia akan ajar anda cara betul buat pinjaman dengan bank dan kembangkan bisnes anda.

Sebelum nak buat pinjaman tu, baca dulu Ebook Zero To Hero ni!

Pasti nak tahu caranya kan? Klik link di bio @zerotoherobyas sekarang!!!
.
#zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

JANGAN BUAT PINJAMAN DENGAN BANK SEBELUM ANDA TAHU ILMU INI! Ramai yang bila baru nak berniaga saja mula nak pinjam dengan bank. Dah dapat pinjaman, duit buat belanja dekat tempat yang tak sepatutnya. Lepas tu dah tak boleh nak bayar pinjaman. Mana taknya, buat bisnes harap kedai cantik, pelanggan tak ada, duit pun tak masuk. Aliff Syukri dah banyak kali berdepan dengan pinjaman ni. Dengan ilmu yang dia ada, dia akan ajar anda cara betul buat pinjaman dengan bank dan kembangkan bisnes anda. Sebelum nak buat pinjaman tu, baca dulu Ebook Zero To Hero ni! Pasti nak tahu caranya kan? Klik link di bio @zerotoherobyas sekarang!!! . #zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
60
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Coach 6841-1[hbm]
.
RM70 SM / RM79 SS
.
📐 : 25cm × 18cm
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Coach 6841-1[hbm] . RM70 SM / RM79 SS . 📐 : 25cm × 18cm . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
4
kedaionlinemurah 🅰
.
📝MCM pouch 10086 [hbm]
.
RM62 SM / RM70 SS
.
📐 : 27cm × 12cm
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝MCM pouch 10086 [hbm] . RM62 SM / RM70 SS . 📐 : 27cm × 12cm . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
4
kedaionlinemurah 🅰
.
💰 PROMOTION 💰
.
📝Gucci 388 [hbm]
.
RM64 SM / RM73 SS
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 💰 PROMOTION 💰 . 📝Gucci 388 [hbm] . RM64 SM / RM73 SS . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
3
kedaionlinemurah MERDEKA SALES!! MERDEKA SALES!! Di @akhisportmalaya

Ini peluang terbaik untuk anda di @akhisportmalaya
@akhisportmalaya

Nak buat sales gila gila tu sempena MERDEKA.
_______________________________________________________________
#hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

MERDEKA SALES!! MERDEKA SALES!! Di @akhisportmalaya Ini peluang terbaik untuk anda di @akhisportmalaya @akhisportmalaya Nak buat sales gila gila tu sempena MERDEKA. _______________________________________________________________ #hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
327
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Longchamp medium [hbm-00/5-0/00]
.
RM59 SM / RM64 SS
.
Gred : 4A
.
📍pu leather
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Longchamp medium [hbm-00/5-0/00] . RM59 SM / RM64 SS . Gred : 4A . 📍pu leather . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
3
kedaionlinemurah MERDEKA SALES!! MERDEKA SALES!! Di @akhisportmalaya

Ini peluang terbaik untuk anda di @akhisportmalaya
@akhisportmalaya

Nak buat sales gila gila tu sempena MERDEKA.
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

MERDEKA SALES!! MERDEKA SALES!! Di @akhisportmalaya Ini peluang terbaik untuk anda di @akhisportmalaya @akhisportmalaya Nak buat sales gila gila tu sempena MERDEKA. _______________________________________________________________ #malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
598
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Longchamp mini [hbm-00/5-2/06]
.
RM44 SM / RM48 SS
.
Gred : 4A
.
📍high grade pu
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Longchamp mini [hbm-00/5-2/06] . RM44 SM / RM48 SS . Gred : 4A . 📍high grade pu . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
4
kedaionlinemurah Dah tau banyak mana nak sapu moisturiser kat muka?
Jom baca 👇🏼 BANYAK MANA NAK SAPU MOISTURISER?
.
Dalam dermatologi, unit FTU atau ‘Finger Tip Unit’ di gunakan untuk mengukur jumlah krim atau salap untuk di sapu pada kulit. (Rujuk gambar) .
Unit ini biasanya digunakan sebagai panduan kepada pengguna akan banyak mana amount krim terutamanya yang mengandungi steroid (untuk rawatan kulit) perlu disapu supaya mereka mendapat dos yang mencukupi. .
.
Setakat ini, sebenarnya tidak ada standard antarabangsa ditetapkan pada krim SPF iaitu banyak mana jumlah krim pelindung matahari ini yang perlu di sapu selain ‘re-apply’ setiap 2-3 jam untuk mendapatkan perlindungan yang sepenuhnya. .
.
Dermatologi mencadangkan supaya kita sapu 1-2 FTU krim berSPF pada kulit muka. 
Namun, amaun ini mungkin berbeza mengikut luas permukaan wajah seseorang. .
.
Jika struktur wajahnya kecil, mungkin 1-2 FTU krim sudah memadai. 
Jika struktur wajahnya lebih besar, mungkin memerlukan sehingga 3 atau 4 FTU. .
.
Contoh : 
Untuk VCMC, saya perlukan 3 FTU krim untuk disapu secukupnya ke seluruh muka. 
1 FTU : pipi kanan
1 FTU : pipi kiri
1 FTU : dahi, hidung dan dagu. .
Kalian perlukan berapa FTU agaknya ya? 😄

#VCSAnnona
#RawatKulitDenganBetulDanSelamat

Dah tau banyak mana nak sapu moisturiser kat muka? Jom baca 👇🏼 BANYAK MANA NAK SAPU MOISTURISER? . Dalam dermatologi, unit FTU atau ‘Finger Tip Unit’ di gunakan untuk mengukur jumlah krim atau salap untuk di sapu pada kulit. (Rujuk gambar) . Unit ini biasanya digunakan sebagai panduan kepada pengguna akan banyak mana amount krim terutamanya yang mengandungi steroid (untuk rawatan kulit) perlu disapu supaya mereka mendapat dos yang mencukupi. . . Setakat ini, sebenarnya tidak ada standard antarabangsa ditetapkan pada krim SPF iaitu banyak mana jumlah krim pelindung matahari ini yang perlu di sapu selain ‘re-apply’ setiap 2-3 jam untuk mendapatkan perlindungan yang sepenuhnya. . . Dermatologi mencadangkan supaya kita sapu 1-2 FTU krim berSPF pada kulit muka. Namun, amaun ini mungkin berbeza mengikut luas permukaan wajah seseorang. . . Jika struktur wajahnya kecil, mungkin 1-2 FTU krim sudah memadai. Jika struktur wajahnya lebih besar, mungkin memerlukan sehingga 3 atau 4 FTU. . . Contoh : Untuk VCMC, saya perlukan 3 FTU krim untuk disapu secukupnya ke seluruh muka. 1 FTU : pipi kanan 1 FTU : pipi kiri 1 FTU : dahi, hidung dan dagu. . Kalian perlukan berapa FTU agaknya ya? 😄 #VCSAnnona #RawatKulitDenganBetulDanSelamat

1
8/23/2019
16
kedaionlinemurah Ready stock 📢📢
.
NR BARRA GEL

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : babyamalshoppe
IG : babyamalshoppe

#ibumengandung
#ibuberpantang
#kedaibarangbayi
#kelabjualanonline
#kelabbayicomel
#kelabibumengandung
#kelabonline
#kedaionlinemurah
#kedaikanakkanak
#bayisihatfamilyceria

Ready stock 📢📢 . NR BARRA GEL Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : babyamalshoppe IG : babyamalshoppe #ibumengandung #ibuberpantang #kedaibarangbayi #kelabjualanonline #kelabbayicomel #kelabibumengandung #kelabonline #kedaionlinemurah #kedaikanakkanak #bayisihatfamilyceria

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah Ready stock 📢📢
.
BASAHAN KENCUR

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : babyamalshoppe
IG : babyamalshoppe

#ibumengandung
#ibuberpantang
#kedaibarangbayi
#kelabjualanonline
#kelabbayicomel
#kelabibumengandung
#kelabonline
#kedaionlinemurah
#kedaikanakkanak
#bayisihatfamilyceria

Ready stock 📢📢 . BASAHAN KENCUR Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : babyamalshoppe IG : babyamalshoppe #ibumengandung #ibuberpantang #kedaibarangbayi #kelabjualanonline #kelabbayicomel #kelabibumengandung #kelabonline #kedaionlinemurah #kedaikanakkanak #bayisihatfamilyceria

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah Mizuno Morelia Neo II FG FG macam ni harga nya RM130! RM130 ! di @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1

PROMOSI:
BUY 1 SHOES
FREE 1 STOKING
FREE 1 GYMBAG

FREE POS SEMENANJUNG 
LIMITED PROMO!!! Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1
.
Contact 0183848850 untuk info lanjut
_______________________________________________________________
#hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

Mizuno Morelia Neo II FG FG macam ni harga nya RM130! RM130 ! di @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 PROMOSI: BUY 1 SHOES FREE 1 STOKING FREE 1 GYMBAG FREE POS SEMENANJUNG LIMITED PROMO!!! Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 . Contact 0183848850 untuk info lanjut _______________________________________________________________ #hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

1
8/23/2019
247
kedaionlinemurah Mizuno Morelia Neo II FG FG macam ni harga nya RM130! RM130 ! di @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1

PROMOSI:
BUY 1 SHOES
FREE 1 STOKING
FREE 1 GYMBAG

FREE POS SEMENANJUNG 
LIMITED PROMO!!! Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1
.
Contact 0183848850 untuk info lanjut
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

Mizuno Morelia Neo II FG FG macam ni harga nya RM130! RM130 ! di @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 PROMOSI: BUY 1 SHOES FREE 1 STOKING FREE 1 GYMBAG FREE POS SEMENANJUNG LIMITED PROMO!!! Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1 . Contact 0183848850 untuk info lanjut _______________________________________________________________ #malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
415
kedaionlinemurah Ready stock 📢📢
.
NR MINYAK BERUBAT HERBA

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : babyamalshoppe
IG : babyamalshoppe

#ibumengandung
#ibuberpantang
#kedaibarangbayi
#kelabjualanonline
#kelabbayicomel
#kelabibumengandung
#kelabonline
#kedaionlinemurah
#kedaikanakkanak
#bayisihatfamilyceria

Ready stock 📢📢 . NR MINYAK BERUBAT HERBA Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : babyamalshoppe IG : babyamalshoppe #ibumengandung #ibuberpantang #kedaibarangbayi #kelabjualanonline #kelabbayicomel #kelabibumengandung #kelabonline #kedaionlinemurah #kedaikanakkanak #bayisihatfamilyceria

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah Ready stock 📢📢
.
D'HERBS BENGKUNG MAK BIDAN

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : babyamalshoppe
IG : babyamalshoppe

#ibumengandung
#ibuberpantang
#kedaibarangbayi
#kelabjualanonline
#kelabbayicomel
#kelabibumengandung
#kelabonline
#kedaionlinemurah
#kedaikanakkanak
#bayisihatfamilyceria

Ready stock 📢📢 . D'HERBS BENGKUNG MAK BIDAN Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : babyamalshoppe IG : babyamalshoppe #ibumengandung #ibuberpantang #kedaibarangbayi #kelabjualanonline #kelabbayicomel #kelabibumengandung #kelabonline #kedaionlinemurah #kedaikanakkanak #bayisihatfamilyceria

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah Stok landed📢📢 BASAHAN KENCUR

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#basahankencuroriginal #basahankencurborong #basahankencur #basahankencurmurah #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah #igshopmurah #kedaionlineshop #bazaarpaknilmurah

Stok landed📢📢 BASAHAN KENCUR Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #basahankencuroriginal #basahankencurborong #basahankencur #basahankencurmurah #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah #igshopmurah #kedaionlineshop #bazaarpaknilmurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah New item 📢📢
.
AS LEGACY CONTOUR CREAM
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#bizzibodycontourcream
#bizzibodycream
#sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

New item 📢📢 . AS LEGACY CONTOUR CREAM . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #bizzibodycontourcream #bizzibodycream #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah New item 📢📢
.
AS LEGACY MELALEUCA
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#aslegacymelaleuca
#aslegacymelaleucatherapycream
#harumnitafemininewash
#pucukharumnitaaslegacy
#harumnitaaslegacy
#sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

New item 📢📢 . AS LEGACY MELALEUCA . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #aslegacymelaleuca #aslegacymelaleucatherapycream #harumnitafemininewash #pucukharumnitaaslegacy #harumnitaaslegacy #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah Stok landed📢📢
.
AZANIS SCAR SERUM
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#azanisserum #azanisserummurah #azanisserumoriginal #azanisserumborong #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

Stok landed📢📢 . AZANIS SCAR SERUM . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #azanisserum #azanisserummurah #azanisserumoriginal #azanisserumborong #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah New item 📢📢
.
HARUMNITA FEMININE WASH
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#harumnita
#harumnitafemininewash
#pucukharumnitaaslegacy
#harumnitaaslegacy
#sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

New item 📢📢 . HARUMNITA FEMININE WASH . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #harumnita #harumnitafemininewash #pucukharumnitaaslegacy #harumnitaaslegacy #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah New item 📢📢
.
AS LEGACY BIZZY BODY
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#bizzibodycontourcream
#bizzibodycream
#bizzibody
#bizziboddy
#sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

New item 📢📢 . AS LEGACY BIZZY BODY . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #bizzibodycontourcream #bizzibodycream #bizzibody #bizziboddy #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah 23 August 2019
.
Top 10 Affiliate E-Book @zerotoherobyas ! Dalam tempoh 24 hari!!!
.
Semua agent Affiliate dah mula jana pendapatan. Takkan nak tengok je?
.
Jom la join sekali. Mudah je kerja promote link.
.
Klik link di bio @zerotoherobyas untuk pembelian.
.
Komisyen dah naik dari RM42.50 ke RM49.50. Masa untuk buat duit kaw kaw gais.
.
#zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

23 August 2019 . Top 10 Affiliate E-Book @zerotoherobyas ! Dalam tempoh 24 hari!!! . Semua agent Affiliate dah mula jana pendapatan. Takkan nak tengok je? . Jom la join sekali. Mudah je kerja promote link. . Klik link di bio @zerotoherobyas untuk pembelian. . Komisyen dah naik dari RM42.50 ke RM49.50. Masa untuk buat duit kaw kaw gais. . #zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
25
kedaionlinemurah Stok landed📢📢
.
JUS NUSANTARA GOLD
.
Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#jusnusantaragold #jusnusantaragoldmurah #jusnusantaragoldoriginal #jusnusantaragoldborong 
#sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

Stok landed📢📢 . JUS NUSANTARA GOLD . Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #jusnusantaragold #jusnusantaragoldmurah #jusnusantaragoldoriginal #jusnusantaragoldborong #sayajualmurah2 #kedaionlinemurah2 #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaikosmetikmurah

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah Stok landed📢📢 FOREVER ALOE VERA GEL

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs
.
#foreveraloeverageloriginal #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #foreveraloeveramurah #kedaionline #kedaionline24jam #sayajualmurah #kedaionlinemurah #onlinebeautyshopmurah #onlineshopmurah #bazarpaknilprodukkecantikan

Stok landed📢📢 FOREVER ALOE VERA GEL Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs . #foreveraloeverageloriginal #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #foreveraloeveramurah #kedaionline #kedaionline24jam #sayajualmurah #kedaionlinemurah #onlinebeautyshopmurah #onlineshopmurah #bazarpaknilprodukkecantikan

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah PART TIME 4 HARI RM1000 📲
💰💰 Gaji setiap selasa dan jumaat
💵💵 Gaji terus masuk ke account bank
⏰⏰ Masa anda tentukan sendiri
❌‼️ Bukan MLM/Skim Cepat Kaya
❌‼️ Bukan SIMKAD/topup
❌‼️ Bukan loan pinjaman
❌‼️ Bukan tone excel
.
.
Follow ig @jutawan2k19 @jutawan2k19

Berminat? PM WHATSAAP TERUS 📲📲‼️ .
untuk fast respons klik link di bio @jutawan2k19 @jutawan2k19
nanti dia berikan caranya.
_______________________________________________________________
#hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

PART TIME 4 HARI RM1000 📲 💰💰 Gaji setiap selasa dan jumaat 💵💵 Gaji terus masuk ke account bank ⏰⏰ Masa anda tentukan sendiri ❌‼️ Bukan MLM/Skim Cepat Kaya ❌‼️ Bukan SIMKAD/topup ❌‼️ Bukan loan pinjaman ❌‼️ Bukan tone excel . . Follow ig @jutawan2k19 @jutawan2k19 Berminat? PM WHATSAAP TERUS 📲📲‼️ . untuk fast respons klik link di bio @jutawan2k19 @jutawan2k19 nanti dia berikan caranya. _______________________________________________________________ #hijaukuning #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
221
kedaionlinemurah PART TIME 4 HARI RM1000 📲
💰💰 Gaji setiap selasa dan jumaat
💵💵 Gaji terus masuk ke account bank
⏰⏰ Masa anda tentukan sendiri
❌‼️ Bukan MLM/Skim Cepat Kaya
❌‼️ Bukan SIMKAD/topup
❌‼️ Bukan loan pinjaman
❌‼️ Bukan tone excel
.
.
Follow ig @jutawan2k19 @jutawan2k19

Berminat? PM WHATSAAP TERUS 📲📲‼️ .
untuk fast respons klik link di bio @jutawan2k19 @jutawan2k19
nanti dia berikan caranya.
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

PART TIME 4 HARI RM1000 📲 💰💰 Gaji setiap selasa dan jumaat 💵💵 Gaji terus masuk ke account bank ⏰⏰ Masa anda tentukan sendiri ❌‼️ Bukan MLM/Skim Cepat Kaya ❌‼️ Bukan SIMKAD/topup ❌‼️ Bukan loan pinjaman ❌‼️ Bukan tone excel . . Follow ig @jutawan2k19 @jutawan2k19 Berminat? PM WHATSAAP TERUS 📲📲‼️ . untuk fast respons klik link di bio @jutawan2k19 @jutawan2k19 nanti dia berikan caranya. _______________________________________________________________ #malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0
8/23/2019
368
kedaionlinemurah Stok landed 📢📢 FOREVER ABSORBENT-C

Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih

www.wasap.my/60125606733
.
FB : eikaherbs
IG : eikaherbs

#sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajualonlinemurah #sayajualonline #kedaionline24jam #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan

Stok landed 📢📢 FOREVER ABSORBENT-C Belian/pertanyaan sila klik link di bawah. Terima kasih www.wasap.my/60125606733 . FB : eikaherbs IG : eikaherbs #sayajualmurah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajualonlinemurah #sayajualonline #kedaionline24jam #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaikosmetik #kedaikosmetikonline #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah Cheezy Wedges Homemade.
. 
Siapa suka makan cheezy wedges kepci tu, kena try resipi ni. Puas makan, boleh buat banyak. Guna je cheezy powder dlicious senang, bancuh tambah air dan gaul je sebati.
.
Nak order cheezy powder dlicious?
.
Klik link di bio atau whatsapp 0145376395 sekarang.
.

Cheezy Wedges Homemade. . Siapa suka makan cheezy wedges kepci tu, kena try resipi ni. Puas makan, boleh buat banyak. Guna je cheezy powder dlicious senang, bancuh tambah air dan gaul je sebati. . Nak order cheezy powder dlicious? . Klik link di bio atau whatsapp 0145376395 sekarang. .

1
8/23/2019
20
kedaionlinemurah 💕
KURUNG GULA GULA CODE 1 🌷

RM100
SEM FREE POSTAGE
SS ADD RM 13 🌷 Saiz S M L XL XXL

KELEBIHAN BAJU
✔MATERIAL PREMIUM COMOCREPE ✔BF FRIENDLY ✔MEMPUNYAI DART DI HADAPAN BAJU
✔KURUNG MODEN
✔SPAN DI BAHU
KAIN
✔A CUT
✔PINGGANG SEPARUH GETAH
♥EKSKLUSIF MEMPUNYAI LASERCUT DIBAHAGIAN HUJUNG BAJU & TANGAN
♥BAHAGIAN TANGAN MEMPUNYAI LAPIK/LINING DI TANGAN

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kurunggulagula #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungbridesmaid #kenduri #pengapit #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #bajukurungnursing #nursingfriendly #bffriendly #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

💕 KURUNG GULA GULA CODE 1 🌷 RM100 SEM FREE POSTAGE SS ADD RM 13 🌷 Saiz S M L XL XXL KELEBIHAN BAJU ✔MATERIAL PREMIUM COMOCREPE ✔BF FRIENDLY ✔MEMPUNYAI DART DI HADAPAN BAJU ✔KURUNG MODEN ✔SPAN DI BAHU KAIN ✔A CUT ✔PINGGANG SEPARUH GETAH ♥EKSKLUSIF MEMPUNYAI LASERCUT DIBAHAGIAN HUJUNG BAJU & TANGAN ♥BAHAGIAN TANGAN MEMPUNYAI LAPIK/LINING DI TANGAN Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #kurunggulagula #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungbridesmaid #kenduri #pengapit #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #bajukurungnursing #nursingfriendly #bffriendly #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah 💕
KURUNG GULA GULA CODE 2 🌷

RM100
SEM FREE POSTAGE
SS ADD RM 13 🌷 SAIZ S M L XL XXL

KELEBIHAN BAJU
✔MATERIAL PREMIUM COMOCREPE ✔BF FRIENDLY ✔MEMPUNYAI DART DI HADAPAN BAJU
✔KURUNG MODEN
✔SPAN DI BAHU
KAIN
✔A CUT
✔PINGGANG SEPARUH GETAH
♥EKSKLUSIF MEMPUNYAI LASERCUT DIBAHAGIAN HUJUNG BAJU & TANGAN
♥BAHAGIAN TANGAN MEMPUNYAI LAPIK/LINING DI TANGAN

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kurunggulagula #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungbridesmaid #kenduri #pengapit #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #bajukurungnursing #nursingfriendly #bffriendly #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

💕 KURUNG GULA GULA CODE 2 🌷 RM100 SEM FREE POSTAGE SS ADD RM 13 🌷 SAIZ S M L XL XXL KELEBIHAN BAJU ✔MATERIAL PREMIUM COMOCREPE ✔BF FRIENDLY ✔MEMPUNYAI DART DI HADAPAN BAJU ✔KURUNG MODEN ✔SPAN DI BAHU KAIN ✔A CUT ✔PINGGANG SEPARUH GETAH ♥EKSKLUSIF MEMPUNYAI LASERCUT DIBAHAGIAN HUJUNG BAJU & TANGAN ♥BAHAGIAN TANGAN MEMPUNYAI LAPIK/LINING DI TANGAN Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #kurunggulagula #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungkenduri #bajukurungbridesmaid #kenduri #pengapit #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #bajukurungnursing #nursingfriendly #bffriendly #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah Open order..📣📣
.
.
. .
Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕
☎️- 01111540214
.
#bagmurah#bagmurahbagus
#bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah
#kedaibagmalaysia

Open order..📣📣 . . . . Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕 ☎️- 01111540214 . #bagmurah#bagmurahbagus #bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah #kedaibagmalaysia

0
8/23/2019
1
kedaionlinemurah 🔹Code: 3646
🌷 Qeera Plain Blouse 🌷
Harga 👉🏼 RM 30
postage : RM 8sm /11ss

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
Size:  34,36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 🌟Tangan : Getah

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#qeeraplainblouse #tunicblouse #blousetunic #blouse #blousewanita #blouselabuh #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #blouseplussaiz #plussizemalaysia #plussize #tunicmuslimah #tunicplain #blouseplainmurah #tunicmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmoden #bajumurah #bajumurahmalaysia #blousemuslimahmoden #blouseplain #blouseplainmurah

🔹Code: 3646 🌷 Qeera Plain Blouse 🌷 Harga 👉🏼 RM 30 postage : RM 8sm /11ss Material: Pearl Crepe (Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin) Size: 34,36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54 🌟Tangan : Getah Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #qeeraplainblouse #tunicblouse #blousetunic #blouse #blousewanita #blouselabuh #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #blouseplussaiz #plussizemalaysia #plussize #tunicmuslimah #tunicplain #blouseplainmurah #tunicmalaysia #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmoden #bajumurah #bajumurahmalaysia #blousemuslimahmoden #blouseplain #blouseplainmurah

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah 🌷 MEDINA DIAMOND KURUNG 🌷
. 
HARGA 👉🏼 RM85 
FREE POSTAGE
. ✅ Material Royal silk
✅ Kain selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan ✅Terletak di badan

DESIGN : 👚Mini kurung moden bukan jenis potongan ketat) 👚Leher bulat 👚span di bahagian bahu 
JENIS KAIN :
👚mermaid cutting 👚zip tepi kain apa 
AVAILABLE SIZE : S-2XL 📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#medinadiamondkurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #minikurungmoden #bajuminikurung #bajukurungkenduri #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

🌷 MEDINA DIAMOND KURUNG 🌷 . HARGA 👉🏼 RM85 FREE POSTAGE . ✅ Material Royal silk ✅ Kain selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Mudah digosok, kurang renyukan ✅Terletak di badan DESIGN : 👚Mini kurung moden bukan jenis potongan ketat) 👚Leher bulat 👚span di bahagian bahu JENIS KAIN : 👚mermaid cutting 👚zip tepi kain apa AVAILABLE SIZE : S-2XL 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #medinadiamondkurung #bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #minikurungmoden #bajuminikurung #bajukurungkenduri #bajukurungplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukurungcikgu #cikgucikgi #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah ADIDAS WATCH EDITION

Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality Rubber Material
🔰 ADIDAS EDITION
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Peminat Jam Adidas
🔰 Day, Date, Month Showing
🔰 Alarm | Stopwatch 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala dengan sekali tekan
🔰 Condition NEW With BOX Adidas Exclusive ======================== Cuma Perlu DM Atau WATSSAP No di bio

FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

ADIDAS WATCH EDITION Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Quality Rubber Material 🔰 ADIDAS EDITION 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Tahan lasak 🔰 Sesuai untuk Peminat Jam Adidas 🔰 Day, Date, Month Showing 🔰 Alarm | Stopwatch 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri 🔰 Lampu menyala dengan sekali tekan 🔰 Condition NEW With BOX Adidas Exclusive ======================== Cuma Perlu DM Atau WATSSAP No di bio FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

0
8/23/2019
10
kedaionlinemurah G-SHOCK DW6900 FILA EDITION

Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw6900 Edition 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock  Ni Dia Jam Couple Atau Single  Boleh DM Atau WATSSAP No di Bio  Cuma Perlu ScreenShot je Mana Yang Berkenan ====================== FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

G-SHOCK DW6900 FILA EDITION Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Dw6900 Edition 🔰 Quality Rubber Material 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Sangat tahan lasak 🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top 🔰 Batery Movement 🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan 🔰 Free box G-Shock Ni Dia Jam Couple Atau Single Boleh DM Atau WATSSAP No di Bio Cuma Perlu ScreenShot je Mana Yang Berkenan ====================== FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

0
8/23/2019
10
kedaionlinemurah SAMPLE🔥
.
.
.
.
.
Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕
☎️- 01111540214
.
#bagmurah#bagmurahbagus
#bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah
#kedaibagmalaysia

SAMPLE🔥 . . . . . Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕 ☎️- 01111540214 . #bagmurah#bagmurahbagus #bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah #kedaibagmalaysia

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah G-SHOCK DW6900 & DW5600 DUAL TONE EDITION

Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dual tone Edition 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock ====================== Ni Dia Jam Couple Atau Single
Boleh DM Atau WATSSAP No di Bio
Cuma Perlu ScreenShot je Mana Yang Berkenan

FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

G-SHOCK DW6900 & DW5600 DUAL TONE EDITION Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine) 🔰 Dual tone Edition 🔰 Quality Rubber Material 🔰 Digital Function 🔰 Gred 2A 🔰 Sangat tahan lasak 🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top 🔰 Batery Movement 🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan 🔰 Free box G-Shock ====================== Ni Dia Jam Couple Atau Single Boleh DM Atau WATSSAP No di Bio Cuma Perlu ScreenShot je Mana Yang Berkenan FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

0
8/23/2019
9
kedaionlinemurah BEG TOTE NEW DESIGN..🔥
.
.
.
KUALITI : KANVAS TEBAL🤙
.
WARNA : HITAM / CREAM🔥
.
PANJANG : 39 CM
LEBAR : 35 CM
.
PRICE : RM30
❌EXCLUDE POSTAGE
.
POSTAGE📦
RM6.00 Semenanjung Malaysia
RM11.00 Sabah/Sarawak
.
.
Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕
☎️- 01111540214
.
#bagmurah#bagmurahbagus
#bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah
#kedaibagmalaysia

BEG TOTE NEW DESIGN..🔥 . . . KUALITI : KANVAS TEBAL🤙 . WARNA : HITAM / CREAM🔥 . PANJANG : 39 CM LEBAR : 35 CM . PRICE : RM30 ❌EXCLUDE POSTAGE . POSTAGE📦 RM6.00 Semenanjung Malaysia RM11.00 Sabah/Sarawak . . Order pm 👇atau tekan link di bio.🖕 ☎️- 01111540214 . #bagmurah#bagmurahbagus #bagonline#kedaionline#kedaionlinemurah #kedaibagmalaysia

0
8/23/2019
3
kedaionlinemurah 🌷 KEBAYA BATIK 🌷
=============
.
HARGA 👉🏼 RM90 ✅ Material ROYAL SILK (Baju)
DIAMOND CREPE (kain)
✅ BF FREINDLY!!!
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan ✅ Tampalan manik di bahagian baju

DESIGN : 
Kebaya Moden cutting( bukan jenis potongan ketat) 👚Leher bulat 👚span di bahagian bahu 
JENIS KAIN :
👚mermaid cutting
👚zip tepi kain 
AVAIBLE SIZE : S-2XL 📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS (SILA AMBIL PERHATIAN)

Berminat ?? Click Link⬇⬇
Wassap : www.wasap.my/60142716427

#kebayabatik #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayamalaysia #kebayamoden #bajukebayamoden #bajukebayabatik #kebayanursing #nursingfriendly #bffriendly #kebayabridesmaid #kebayaplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukenduri #kenduri #pengapit #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

🌷 KEBAYA BATIK 🌷 ============= . HARGA 👉🏼 RM90 ✅ Material ROYAL SILK (Baju) DIAMOND CREPE (kain) ✅ BF FREINDLY!!! ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Mudah digosok, kurang renyukan ✅ Tampalan manik di bahagian baju DESIGN : Kebaya Moden cutting( bukan jenis potongan ketat) 👚Leher bulat 👚span di bahagian bahu JENIS KAIN : 👚mermaid cutting 👚zip tepi kain AVAIBLE SIZE : S-2XL 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS (SILA AMBIL PERHATIAN) Berminat ?? Click Link⬇⬇ Wassap : www.wasap.my/60142716427 #kebayabatik #bajukebaya #bajukebayamurah #bajukebayamalaysia #kebayamoden #bajukebayamoden #bajukebayabatik #kebayanursing #nursingfriendly #bffriendly #kebayabridesmaid #kebayaplussize #plussizemalaysia #plussize #bajukenduri #kenduri #pengapit #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #bajubridesmaid #bajubridesmaidsmurah #bajumurah #bajumurahmalaysia

0
8/23/2019
0
kedaionlinemurah G-SHOCK GA110 AUTOLIGHT COPY 1:1 ORIGINAL EDITION 
Spek Terbaik : 🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top

INCLUDE FULL SET : ✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G Shock Tin | Cover Box ======================= Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio
Cuma Perlu Screenshot Je Mana Yang Berkenan

FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

G-SHOCK GA110 AUTOLIGHT COPY 1:1 ORIGINAL EDITION Spek Terbaik : 🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam) 🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light 🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function 🔰 Stopwatch Function 🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak 🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch) 🔰 Water Resistant (No Warantty Cover) 🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top INCLUDE FULL SET : ✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G Shock Tin | Cover Box ======================= Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio Cuma Perlu Screenshot Je Mana Yang Berkenan FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 ⬇️ #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong #jammurah #kedaijam

0
8/23/2019
5
kedaionlinemurah NEW IN 💕❤️
NIKE RUN ALL WHITE
SIZE 41-45

Kasut ringan. Boleh buat jogging / running / sukan /
Boleh DM Atau Watssap Ada Di Bio

#igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

NEW IN 💕❤️ NIKE RUN ALL WHITE SIZE 41-45 Kasut ringan. Boleh buat jogging / running / sukan / Boleh DM Atau Watssap Ada Di Bio #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

0
8/23/2019
10
kedaionlinemurah NEW IN 💕❤️
NIKE RUN BLACK WHITE
SIZE 41-45

Kasut ringan. Boleh buat jogging / running / sukan /
Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio

#igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

NEW IN 💕❤️ NIKE RUN BLACK WHITE SIZE 41-45 Kasut ringan. Boleh buat jogging / running / sukan / Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

0
8/23/2019
6
kedaionlinemurah NEW IN 💕❤️
NIKE RUN ALL BLACK
SIZE 41-45

Kasut ringan gila . Boleh buat jogging / running / sukan /
Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio

#igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

NEW IN 💕❤️ NIKE RUN ALL BLACK SIZE 41-45 Kasut ringan gila . Boleh buat jogging / running / sukan / Boleh DM Atau WATSSAP No Di Bio #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1 #kasutmurah @kedaicantikhargaborong

0
8/23/2019
5
kedaionlinemurah NEW IN 💕❤️
ASICS ONITSUKA TIGER
(COLOUR SAYA LABEL KAT GAMBAR)
SIZE 41-45 ***dapat freegift lanyard , sticker , stokin . Quality memang high bukan biasa . Belah depan kain suade

#igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1

NEW IN 💕❤️ ASICS ONITSUKA TIGER (COLOUR SAYA LABEL KAT GAMBAR) SIZE 41-45 ***dapat freegift lanyard , sticker , stokin . Quality memang high bukan biasa . Belah depan kain suade #igshopmalaysiamurah #bajumurah #hoodies #zonlawak #lawaktahapdewa #viralmalaysia #shoppingonlinemalaysia #kiniviralmalaysia #bajumuslimsolo #kedaionlinemurah #kedaibajumurah #kedaionlinemalaysia1

0
8/23/2019
4
kedaionlinemurah Kan dah melepas.
.

Lekas dapatkan segera sebelum harga naik lagi. .

Klik link di bio atau dm @zerotohero69 .

P/s : “Lagi 8 hari lagi jualan ebook ini berlangsung! Jadi orang bijak dengan beli sekarang!”

Kan dah melepas. . Lekas dapatkan segera sebelum harga naik lagi. . Klik link di bio atau dm @zerotohero69 . P/s : “Lagi 8 hari lagi jualan ebook ini berlangsung! Jadi orang bijak dengan beli sekarang!”

1
8/23/2019
8
kedaionlinemurah 👕JUVENTUS AWAY

COPY ORI

S M L XL : RM 55(FREE POSTAGE)
*harga boleh bincang lagi..PM je dulu.

BELI 2 ➡DISCOUNT RM10
BELI 3 ➡DISCOUNT RM20
BELI 5 ➡DISCOUNT RM30 ________________________________________________________
🔷Dm now: @msn_sportss
📲Ws now : 011-26798287@ click link bio diatas

Folow now👇
@msn_sportss
@msn_sportss

#msnsneakers #kedaijersi #kedaijersionline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau 
#malaysia  #bossku  #lawa#hensem#KualaLumpur 
#padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysia

👕JUVENTUS AWAY COPY ORI S M L XL : RM 55(FREE POSTAGE) *harga boleh bincang lagi..PM je dulu. BELI 2 ➡DISCOUNT RM10 BELI 3 ➡DISCOUNT RM20 BELI 5 ➡DISCOUNT RM30 ________________________________________________________ 🔷Dm now: @msn_sportss 📲Ws now : 011-26798287@ click link bio diatas Folow now👇 @msn_sportss @msn_sportss #msnsneakers #kedaijersi #kedaijersionline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau #malaysia #bossku #lawa#hensem#KualaLumpur #padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysia

0
8/23/2019
7
kedaionlinemurah 🍁🍁RESTOCK🍁

VANS CHECKERBOARD ( Slip On )

SIZE 40-44

Dm now: @msn.sneakers
Ws now : 011-26798287@ click link bio diatas

Harga market : RM 100++
Harga Offer NOWW : RM 85
#msnsneakers #kedaikasutmurah #kedaikasutonline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau 
#malaysia  #bossku  #lawa#hensem#KualaLumpur 
#padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysiahockeyteam

🍁🍁RESTOCK🍁 VANS CHECKERBOARD ( Slip On ) SIZE 40-44 Dm now: @msn.sneakers Ws now : 011-26798287@ click link bio diatas Harga market : RM 100++ Harga Offer NOWW : RM 85 #msnsneakers #kedaikasutmurah #kedaikasutonline #kedaionlinemurah #kedaimurah #MerecikHawau #malaysia #bossku #lawa#hensem#KualaLumpur #padu#terbaik#sayajual #jalanjalancarimakan #awekmelayu #perfirm #wow #murah #jgnkecam #palingmurah #couple #MalaysiaBaru #1malaysia #bazarpaknil#politeknikmalaysiahockeyteam

0
8/23/2019
12
kedaionlinemurah ✨NEW ARRIVAL✨(cm) ✔️KOD GS : CUTE DUCK CROSS BAG

Ready Stock
♦️1 set RM32
♦️2 set RM55
🛵Free Postage sm/ss

Size : 15 x 24 x 6cm

Colour : Yellow / Blue / White

#crossbags #miesha_store #beglawa #begtrendingmurah #begcantikdanmurah #murahje #murah #begcomel #begcomelmurah #kedaibegmurah #kedaionlinemurah #jualanmurah #trustedseller

✨NEW ARRIVAL✨(cm) ✔️KOD GS : CUTE DUCK CROSS BAG Ready Stock ♦️1 set RM32 ♦️2 set RM55 🛵Free Postage sm/ss Size : 15 x 24 x 6cm Colour : Yellow / Blue / White #crossbags #miesha_store #beglawa #begtrendingmurah #begcantikdanmurah #murahje #murah #begcomel #begcomelmurah #kedaibegmurah #kedaionlinemurah #jualanmurah #trustedseller

0
8/23/2019
2
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Coach 5589 [hbm]
.
RM68 SM / RM75 SS
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Coach 5589 [hbm] . RM68 SM / RM75 SS . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
3
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Carlorino 318 [hbm]
.
RM65 SM / RM74 SS
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Carlorino 318 [hbm] . RM65 SM / RM74 SS . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
5
kedaionlinemurah 🅰
.
📝Carlorino 106551 [hbm]
.
RM66 SM / RM75 SS
.
🅰
.
WS : 011 29249702

🅰 . 📝Carlorino 106551 [hbm] . RM66 SM / RM75 SS . 🅰 . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
1
kedaionlinemurah ✳
.
📝Chanel 38128G : gold accessories [mg]
.
RM70 SM / RM76 SS
.
📍lambskin & caviar
.
📐 : 21cm × 6cm × 15cm
.
✳
.
WS : 011 29249702

✳ . 📝Chanel 38128G : gold accessories [mg] . RM70 SM / RM76 SS . 📍lambskin & caviar . 📐 : 21cm × 6cm × 15cm . ✳ . WS : 011 29249702

1
8/23/2019
2